Odnošenje kabastog nameštaja i teškog tereta

Neophodno je obezbediti i dodatnu opremu za iznošenje kabastog nameštaja.

Odnosenje kabastih stvari Beograd

Odnošenje i selidba kabastog materijala zahteva posebnu pripremu budući da je za obimne stvari potrebno unapred proveriti više faktora.

_

Ključni faktori su veličina i vrsta nameštaja, prostor kroz koji je potrebno proći sa tim teretom, lift, spratnost, udaljenost parkiranog vozila za transport od prostorije iz koje se teret iznosi i mnogi drugi faktori.

Veoma je značajna pravilna procena koju vam možemo unapred obezbediti nakon vašeg upita.

Garantujemo vam odličan odnos kvaliteta i cene za odnošenje teških tereta i kabastog nameštaja, kao što su sefovi, TA peći, kase i drugi. Naša ekipa dolazi na vašu adresu, pakuje stvari za transport i odvozi ih na pravu adresu.

Poštujemo vaše vreme i obaveze!

Odnosenje klavira

Zakažite procenu troškova odnošenja!

_

Usluga iznošenja nameštaja iz vašeg doma pruža veliku mogućnost svim građanima. Mi znamo kako da nameštaj iznesemo iz stana na bezbedan i efikasan način i  oslobodimo prostor od viška nepotrebnih stvari. Zato nas pozovite i zakažite svoj termin još danas, kako biste se na vreme oslobodili viška nameštaja.

Ono što nas izdvaja od ostalih je besplatna procena troškova nakon upita, rad vikendom i praznicima i dostupnost 24 sata, bez skrivenih troškova.